Bespaarhuis

Kiest u voor energiezuinig wonen? Dan kiest u voor meer gemak én u bespaart geld! Maar wat is daarvoor nodig? En is uw huis wel geschikt voor andere warmtebronnen? Is het de moeite waard om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? En welke subsidies zijn er allemaal? Het antwoord op al deze vragen vindt u in het Bespaarhuis.

Het Bespaarhuis is een idee van de gemeente Goes. Het helpt u op weg met informatie en advies, vrijblijvend. Daarbij kijken we wat geschikt is voor úw woning, úw situatie en úw budget. Ook ziet u in het Bespaarhuis hoe duurzame oplossingen er in het echt uitzien. Bijvoorbeeld oplossingen voor isolatie, voor het opwekken van energie en voor verwarming. Ook kunt u hier al uw vragen stellen. 

Bekijk alvast het filmpje op YouTube:

Bespaarhuis

Openingstijden Bespaarhuis

Let op! In verband met de zomervakantie is het Bespaarhuis in augustus gesloten.

Het Bespaarhuis is vanaf 7 september weer open op dinsdag, tussen 15.00 en 21.00 uur. U bent van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig.  Houdt u zich wél aan de 1,5 meter afstand. 

Adres

U vindt het Bespaarhuis aan de Lijnbaan 14 in Goes.

Meer weten?

Meer over duurzaamheid in Goes en ons klimaatprogramma vindt u op de pagina Klimaat en duurzaamheid: https://goes.prod.bevelanden.hosted-temp.com/klimaat-en-duurzaamheid

Informatie en advies over duurzaam bouwen en wonen vindt u online bij het Duurzaam Bouwloket: https://www.duurzaambouwloket.nl/